O kuo blogai mielės? (Nekalbu apie jų perteklių) Juk tai visiškai natūralus dalykas. Naudoju ir mieles, ir sausą raugą. Apskritai nelabai suprantu, ką turi omeny, sakydama 'prėska duona'. Net ir pati prasčiausia duonkepės duona buvo skanesnė už parduotuvines, kurių mano šeima jau 1,5 metų nebegali valgyt - iškart rūgštingumas sukyla. On 2011.01.12 18:46, ALORA wrote: > mat kaip... turbūt ta, kurią teko valgyti, buvo labai pusėtina, nes aš > taip ir nesupratau, kam tas vargas :) > O šilta duona daugiau jau nebekenksminga skrandžiui? > Be to sakei, kad naudoji sausa mieles. Turint momeny jų neįtikėtiną > keliamąją galią, greičiausia jose kažko tikrai yra. > > beje, moliūgų duoną duonkepėje išsikepti pavyko, bet aš neragavau. O mes > ją tebekepam orkaitėje. Užsišaldžius moliūgų tyrės porcijomis, bandeles > ar duoną išsikepti neužtrunka daugiau 40 min. Ir ji tikrai verta to > darbo :) Ačiū už receptą. PS, su tikrom mielėm duona buvo suzmekusi.. > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:igkkvj$vpd$1@trimpas.omnitel.net... >> Nes šiltos duonos kvapas ir skonis ryte yra nenusakomas malonumas, nes >> išsikepi kokią nori duoną ir ji labai pigi, nes tu žinai, iš ko ją >> išsikepei ir kad nenaudojai jokių kėliklių, puriklių, E ir kitų priedų. > >