Tema: Re: Duonkepė x
Autorius: OoZe <ooze @ mail.lt>
Data: 2011-01-17 18:06:59
Draugai kepa duonkepėje duoną su natūraliu raugu.
Ne kartą valgiau - puikaus skonio, minkšta.
Juk ir su sausu raugu ir mielėmis gali nepavykti iškepti.

"Tomas"  wrote in message news:op.vpge5xlztskzlc@tomas2...

On Wed, 12 Jan 2011 19:44:00 +0200, shadow <shadow_in_the@shade.com> wrote:


> Galima apeliuoti i 'be xemijos',taciau...sausos mieles,sausas raugas-tai 
> jau ne naturalus produktai,jau nekalbant apie kitu ingredientu grynuma.
> Juolab,kad silta duona zalinga virskinimo sistemai,ypac vaiku. Tai jau 
> zinojo musu proseneliai..

Kepiau kažkada ruginę duoną su raugu. Tai ją apskritai atpjaut ir atsikąst
pavyko gal tik 3 dienas "pabrandinus", apie šiltos valgymą net kalba nėjo
:)