niu vat ir radom priežastį - mano rūgštingumas mažas ir lietuviška juoda duona vienas iš produktų, kurių pasiilgstu labiausiai :) Prėska duona - pietietiško tipo, labiau blynas nei duona mielės ne blogai, bet su mielėm man moliūgų duona neiškilo, o su sausu raugu - visada iškilo. Todėl įtariu, kad sausame rauge yra daugiau, nei tik mielės "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:igkm7v$1d7$1@trimpas.omnitel.net... > O kuo blogai mielės? (Nekalbu apie jų perteklių) Juk tai visiškai natūralus dalykas. Naudoju ir mieles, ir sausą raugą. Apskritai > nelabai suprantu, ką turi omeny, sakydama 'prėska duona'. Net ir pati prasčiausia duonkepės duona buvo skanesnė už parduotuvines, > kurių mano šeima jau 1,5 metų nebegali valgyt - iškart rūgštingumas sukyla. >