Taigi aplink egzistuoja ir kitokios mėsos nei kiaulė... Ir kurių nereikia marinuot ir pan - paimi ir kepi, arba valgai žalią. "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message news:jc76j3$fo8$2@trimpas.omnitel.net... > bet tai primesk kiek užsipisimo su ta sprandine kol galėsi valgyt, o iki > sasyskų - trys minutės :) > > On 12/11/2011 08:43 AM, ramunas wrote: >> jei kalbant apie sasyskas, tai ju kilogramas kainuoja daugiau nei kokio >> kiaulienos sprandines... >> >> >> "Doxlas"<doxlas@gmail.com> wrote in message >> news:jbqvsq$q1f$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ðiuo atveju mes ðnekam ne apie tai kad turi bûti pirkt kepsniø uþ >>> deðreliø >>> kainà, o apie tai, kad ir sumokëjæs daugiau uþ kepsná, dar esi >>> papildomai >>> apmokestinamas uþ jo kramtymà. > >