siaip kiauliena pakeitus jautiena, zuvim ir vista gyvenimas kitom spalvom nushvinta. svarbu nekeist vien darzovem, nes viskas nushvis zydrai ir gali patapt pyderu is vilniaus hipsteriu kabakeliu. On 2011-12-13 18:21:46 +0000, Doxlas said: > Taigi aplink egzistuoja ir kitokios mėsos nei kiaulė... Ir kurių > nereikia marinuot ir pan - paimi ir kepi, arba valgai žalią. > > "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message > news:jc76j3$fo8$2@trimpas.omnitel.net... >> bet tai primesk kiek užsipisimo su ta sprandine kol galėsi valgyt, o >> iki sasyskų - trys minutės :) >> >> On 12/11/2011 08:43 AM, ramunas wrote: >>> jei kalbant apie sasyskas, tai ju kilogramas kainuoja daugiau nei kokio >>> kiaulienos sprandines... >>> >>> >>> "Doxlas"<doxlas@gmail.com> wrote in message >>> news:jbqvsq$q1f$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Ðiuo atveju mes ðnekam ne apie tai kad turi bûti pirkt kepsniø uþ deðreliø >>>> kainà, o apie tai, kad ir sumokëjæs daugiau uþ kepsná, dar esi papildomai >>>> apmokestinamas uþ jo kramtymà.