Cia gal nuo zmogaus priklauso. Man asmeniskai pvz kiauliena neskani, todel ja keiciu jautiena, vistiena ir kalakutiena, bet pvz zinau zmoniu kuriem skani tik kiauliena (ir valgo ja ne del to kad nedaug uzdirbtu) "zhegonskas" wrote in message news:jc86f4$t7t$1@trimpas.omnitel.net... siaip kiauliena pakeitus jautiena, zuvim ir vista gyvenimas kitom spalvom nushvinta. svarbu nekeist vien darzovem, nes viskas nushvis zydrai ir gali patapt pyderu is vilniaus hipsteriu kabakeliu. On 2011-12-13 18:21:46 +0000, Doxlas said: > Taigi aplink egzistuoja ir kitokios mėsos nei kiaulė... Ir kurių nereikia > marinuot ir pan - paimi ir kepi, arba valgai žalią. > > "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message > news:jc76j3$fo8$2@trimpas.omnitel.net... >> bet tai primesk kiek užsipisimo su ta sprandine kol galėsi valgyt, o iki >> sasyskų - trys minutės :) >> >> On 12/11/2011 08:43 AM, ramunas wrote: >>> jei kalbant apie sasyskas, tai ju kilogramas kainuoja daugiau nei kokio >>> kiaulienos sprandines... >>> >>> >>> "Doxlas"<doxlas@gmail.com> wrote in message >>> news:jbqvsq$q1f$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Ðiuo atveju mes ðnekam ne apie tai kad turi bûti pirkt kepsniø uþ >>>> deðreliø >>>> kainà, o apie tai, kad ir sumokëjæs daugiau uþ kepsná, dar esi >>>> papildomai >>>> apmokestinamas uþ jo kramtymà.