Tema: Re: 200 ag - prabanga
Autorius: zhegonskas
Data: 2011-12-14 08:48:16
prie ko cia uzdarbis?

On 2011-12-13 19:11:34 +0000, ManXP said:

> Cia gal nuo zmogaus priklauso. Man asmeniskai pvz kiauliena neskani, 
> todel ja keiciu jautiena, vistiena ir kalakutiena, bet pvz zinau zmoniu 
> kuriem skani tik kiauliena (ir valgo ja ne del to kad nedaug uzdirbtu)
> 
> "zhegonskas"  wrote in message news:jc86f4$t7t$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> siaip kiauliena pakeitus jautiena, zuvim ir vista gyvenimas kitom
> spalvom nushvinta. svarbu nekeist vien darzovem, nes viskas nushvis
> zydrai ir gali patapt pyderu is vilniaus hipsteriu kabakeliu.
> 
> On 2011-12-13 18:21:46 +0000, Doxlas said:
> 
>> Taigi aplink egzistuoja ir kitokios mėsos nei kiaulė... Ir kurių 
>> nereikia marinuot ir pan - paimi ir kepi, arba valgai žalią.
>> 
>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message 
>> news:jc76j3$fo8$2@trimpas.omnitel.net...
>>> bet tai primesk kiek užsipisimo su ta sprandine kol galėsi valgyt, o 
>>> iki sasyskų - trys minutės :)
>>> 
>>> On 12/11/2011 08:43 AM, ramunas wrote:
>>>> jei kalbant apie sasyskas, tai ju kilogramas kainuoja daugiau nei kokio
>>>> kiaulienos sprandines...
>>>> 
>>>> 
>>>> "Doxlas"<doxlas@gmail.com>  wrote in message
>>>> news:jbqvsq$q1f$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Ðiuo atveju mes ðnekam ne apie tai kad turi bûti pirkt kepsniø uþ deðreliø
>>>>> kainà, o apie tai, kad ir sumokëjæs daugiau uþ kepsná, dar esi papildomai
>>>>> apmokestinamas uþ jo kramtymà.