prie ko cia uzdarbis? On 2011-12-13 19:11:34 +0000, ManXP said: > Cia gal nuo zmogaus priklauso. Man asmeniskai pvz kiauliena neskani, > todel ja keiciu jautiena, vistiena ir kalakutiena, bet pvz zinau zmoniu > kuriem skani tik kiauliena (ir valgo ja ne del to kad nedaug uzdirbtu) > > "zhegonskas" wrote in message news:jc86f4$t7t$1@trimpas.omnitel.net... > > siaip kiauliena pakeitus jautiena, zuvim ir vista gyvenimas kitom > spalvom nushvinta. svarbu nekeist vien darzovem, nes viskas nushvis > zydrai ir gali patapt pyderu is vilniaus hipsteriu kabakeliu. > > On 2011-12-13 18:21:46 +0000, Doxlas said: > >> Taigi aplink egzistuoja ir kitokios mėsos nei kiaulė... Ir kurių >> nereikia marinuot ir pan - paimi ir kepi, arba valgai žalią. >> >> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message >> news:jc76j3$fo8$2@trimpas.omnitel.net... >>> bet tai primesk kiek užsipisimo su ta sprandine kol galėsi valgyt, o >>> iki sasyskų - trys minutės :) >>> >>> On 12/11/2011 08:43 AM, ramunas wrote: >>>> jei kalbant apie sasyskas, tai ju kilogramas kainuoja daugiau nei kokio >>>> kiaulienos sprandines... >>>> >>>> >>>> "Doxlas"<doxlas@gmail.com> wrote in message >>>> news:jbqvsq$q1f$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Ðiuo atveju mes ðnekam ne apie tai kad turi bûti pirkt kepsniø uþ deðreliø >>>>> kainà, o apie tai, kad ir sumokëjæs daugiau uþ kepsná, dar esi papildomai >>>>> apmokestinamas uþ jo kramtymà.