Tema: Re: Nušautas Kauno teisėjas J.Furmanavičius
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-10-06 12:26:44
"pjezo" <nera.to.mailo@spam.com> wrote in message news:haf11t$8pa$1@trimpas.omnitel.net...
> nepatikes. bus isitikines kad teiseju klanas issuko sava. taip mastys n plius vienas.

Tiesa pasakius ash to ir bijau ir shitas nutikimas, kad ir kaip pasibaigs nebus geras teisejams ir pachiai teisesaugai.

 
> 
> su kritisku mastymu yra didi beda. netaip senei buvo straipniai keli, pasirodo kritini mastyma turi ti apie 10 proc. zmoniu.
> tai ir yra pati didziausia beda.

Tokiu duomenu neturiu, bet jei tai tiesa (kas pazhiurejus i visuomene tikrai gali but), tai yra labai liudna. Dar blogiau yra tas, kad minioje ir nesvarbu ar tai reali minia, ar internetine net kai kurie racionalus zhmones pradeda elgtis labai neracionaliai.
Shiuo atveju yra labai gaila, kad daugelis pavirsta veblenanchiais individais jei tik kalba pasisuka apie vaikus. "Tas ir tas smurtauja priesh vaikus! tas menkysta!" net nepasiaishkine, kad vaikas darzhelyje shiek tiek persude pasakodamas kaip gavo per shikna uzh tai kad neklause tevu... O chia - kaltinimas dar subtilesniu ir dar labiau emocijas generuojanchiu dalyku. Taigi, jei tas tevelis ish tikro norejo _bet kokiais_ budais pashikti motinai, nera "geresnio" budo nei vaiku skriaudimas - ypach pedofilija. Todel kad tokie dalykai kerta kiekvienam tevui bijanchiam del savo vaiku ir kiekvienam individui tiesiog baisiai mylinchiam vaikus. Ir mase pradeda nebesivadovauti protu, o isijungia instinktai, savo vaiko gynimas.