Tema: Re: 0.0 promiliu istatymas
Autorius: monaxas
Data: 2016-01-11 07:15:54
Nu jo, man tik įdomu ant kiek reikia būti medžiu, kad taip užsispyrusiai primetinėti savo tuštybes.

"Bone Daddy" <info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:n6vbon$dvd$1@trimpas.omnitel.net...
> vanity fair
> 
> "Caponi"  wrote in message news:n6uieq$a01$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> 
> "Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message
> news:n6ucgv$8cs$1@trimpas.omnitel.net...
>> p.s. man panašu, jog tu ir vyno negeri.
> 
> Dabar ne, nors tai nereiškia, kad kažkada negėriau (žmona šitą reikalą karts
> nuo karto pavartoja :-)).
> Bet tema ne apie tai, aš ir nebandau ginčytis apie vyno rūšis ir jų vertę,
> aš tik apie kokybės sąvoką. Bandau paskutinį kartą ir labai trumpai.
> 
> Kokybės apibrėžimas skamba maždaug kaip „laipsnis, kurį pasiekus būdingų
> charakteristikų aibė atitinka reikalavimus“.
> Jeigu vynas už 3 ar 5 eurus atitinka jam numatytas specifikacijas (kvapo,
> skoninių, spalvinių ir t.t. savybių visumą) jis yra kokybiškas. Lygiai taip,
> kaip kokybiškas yra 1kEur kainuojantis buteliukas, jei jis atitinka vyndario
> sumanymą.
> Jei atkimšus butelį paaiškėja, kad skonis ne toks, koks turėtų būti -
> konkretus egzempliorius nėra kokybiškas, nepriklausomai nuo to, kiek už tą
> bonkę buvo sumokėta.
> 
> Ir tai galioja viskam - maistui, drabužiams, gėrimams, paveikslams,
> nepriklausomai nuo jų pardavimo kainos, gamybos būdo ar dar ko.
> 
> Viskas.
> 
> 
> -- 
> Caponi
> http://caponi.skelbimai.lt/ 
>