Nu jo, man tik įdomu ant kiek reikia būti medžiu, kad taip užsispyrusiai primetinėti savo tuštybes. "Bone Daddy" <info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:n6vbon$dvd$1@trimpas.omnitel.net... > vanity fair > > "Caponi" wrote in message news:n6uieq$a01$1@trimpas.omnitel.net... > > > "Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message > news:n6ucgv$8cs$1@trimpas.omnitel.net... >> p.s. man panašu, jog tu ir vyno negeri. > > Dabar ne, nors tai nereiškia, kad kažkada negėriau (žmona šitą reikalą karts > nuo karto pavartoja :-)). > Bet tema ne apie tai, aš ir nebandau ginčytis apie vyno rūšis ir jų vertę, > aš tik apie kokybės sąvoką. Bandau paskutinį kartą ir labai trumpai. > > Kokybės apibrėžimas skamba maždaug kaip „laipsnis, kurį pasiekus būdingų > charakteristikų aibė atitinka reikalavimus“. > Jeigu vynas už 3 ar 5 eurus atitinka jam numatytas specifikacijas (kvapo, > skoninių, spalvinių ir t.t. savybių visumą) jis yra kokybiškas. Lygiai taip, > kaip kokybiškas yra 1kEur kainuojantis buteliukas, jei jis atitinka vyndario > sumanymą. > Jei atkimšus butelį paaiškėja, kad skonis ne toks, koks turėtų būti - > konkretus egzempliorius nėra kokybiškas, nepriklausomai nuo to, kiek už tą > bonkę buvo sumokėta. > > Ir tai galioja viskam - maistui, drabužiams, gėrimams, paveikslams, > nepriklausomai nuo jų pardavimo kainos, gamybos būdo ar dar ko. > > Viskas. > > > -- > Caponi > http://caponi.skelbimai.lt/ >