Tema: Re: Toxius PYDARAS
Autorius: Yvl
Data: 2010-04-06 15:32:08
mnoga bukaf...
tegul krushasi kas su kuo ir kaip nori, tik please - tegul nepersha to kaip normos. aciu.

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hpf9e2$93v$1@trimpas.omnitel.net...
> dar karta uzhpildom ishsilavenimo spragas:
> -heteroseksualai - dede myli teta ir vice versa - normalus, istaymishkas nedraudzhiamas veiksma
> -Homoseksualai - dede myli dede, teta myli teta - normalus istaymishkai nedraudzhiamas veiksmas
> -pedofilai - dede arba teta myli vaika - kadangi tai vykdoma tik su vienos puses sutikimu ir kadangi vaikas dar nera subrendes tokiai meilei - tai draudzhiama istatymishkai.. hm, nors jei jau but visai tiksliam, pedofilizmas nera draudzhiamas, kaipir kleptomanija - kol tu tampai kamputyje galvodamas apie 14likmetes - tai yra tavo problema, kai tu bandai paverst tai veiksmais...
> - Dandrofilai - dede ar teta myli medi - istaymishkai nedraudzhiama, bet istatymishkai draudzhiama myletis vieshumoje, taigi, jei medi atsineshi namo - viskas gerai
> -Gerontofilai deda arba teta myli senukus - jei senukas myli atgal - istatymishkai nedraudzhiama - jei senukas uzh tai moka - draudzhiama.
> -Zoofilija - dede arba teta myli ozhkyte/arkliuka/shuniuka/katyte ar vishtyte - istatymishkai draudzhiama, nes kaip ir nedofilijos atveju, myletis nori tik viena puse, kita neatsako uzh savo veiksmus..
> 
> 
> jei dede ar teta bando myleti per prievarta kita dede ar teta - tai vadinama seksualine prievarta ir yra draudzhiama. Taigi, jei koks nors gejus bando tave kimshtelt, sakydamas, kad jis taip reklamuoja homoseksualuma - nekentek ir nelaikyk pykchio savyje - jis neturi teises to daryti. 
> Bet jei pamatai mieste susikibuse porele - ar tai butu jis ir ji, ar ji ir ji, ar jis ir jis - koliotis, rekti ir smurtauti deja negali, nes kad ir kaip tau nepatiktu matyti dvi seksualias merginas besibuchiuojanchas, ar liezhuviu letai braukianchias viena kitai per kakla (suprantu ash tave, fuj, net nupurte nuo tokio mentalinio vaizdo, ane?:) - jos ta daryti gali jei jos yra abi suaugusios ir tai daro savo noru.
> 
> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:hpf882$6u9$1@trimpas.omnitel.net...
>> todel, kad visi trys iskrypeliai.
>> 
>> "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hpf81s$6k6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> kodel taip manai? juk pats apachioj parashei, kad mergaichiu krushikai yra pedofilai.
>>> homoseksualai yra tie kur arba teta teta myli, arba dedė dedę
>>